Постинг
08.03.2011 08:44 -
L-норвалин
r
L-норвалин (L-Norvaline) е изкуствена аминокиселина, която не се среща в животинските белтъци, включително и в човека. L-норвалинът представлява аналог и модифицирана версия на разклонената аминокиселина L-валин. В тялото тя въздейства върху метаболизма на аргинина и вазодилатацията. Как това се отразява на мускулатурата? Разберете сами.r
r
r
прочетете повече r
Прочетете и тези полезни материали:r
r
› Цинк + магнезий = ZMAr
r
› (СЛК) - свързана линолеична киселина за вашата талияr
r
› Левцин (Леуцин) и НМВ (хидроксиметилбутират) - незаменимиr
r
› Аминокиселиниr
r
› Биологична ценност на протеинитеr
r
› Глутамин - кралят на аминокиселинитеr
r
Източник: http://feedproxy.google.com/~r/bbteam/~3/qDgH5g_xq38/3900_l-norvalin
L-норвалин (L-Norvaline) е изкуствена аминокиселина, която не се среща в животинските белтъци, включително и в човека. L-норвалинът представлява аналог и модифицирана версия на разклонената аминокиселина L-валин. В тялото тя въздейства върху метаболизма на аргинина и вазодилатацията. Как това се отразява на мускулатурата? Разберете сами.r
r
r
прочетете повече r
Прочетете и тези полезни материали:r
r
› Цинк + магнезий = ZMAr
r
› (СЛК) - свързана линолеична киселина за вашата талияr
r
› Левцин (Леуцин) и НМВ (хидроксиметилбутират) - незаменимиr
r
› Аминокиселиниr
r
› Биологична ценност на протеинитеr
r
› Глутамин - кралят на аминокиселинитеr
r
Източник: http://feedproxy.google.com/~r/bbteam/~3/qDgH5g_xq38/3900_l-norvalin
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари